ФОРУМ про игры

ФОРУМ про игры

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 18.02.2026 - 07:52:36
Сторінки:  1  

Операція на дёснах та процес зашивання

АвторПовідомлення

Andre73

Постоянный житель

Статистика:

Скажи, а як лікарі пришивають ниткою при операціях на дёснах? Це больно чи анестезія перекриває все болі? Цікаво, як вони роблять щось таке дрібне?

Повідомлення # 1 08.02.26 - 18:24:49
RE: Операція на дёснах та процес зашивання

Julia K

Постоянный житель

Статистика:

Цитата:
Скажи, а як лікарі пришивають ниткою при операціях на дёснах? Це больно чи анестезія перекриває все болі? Цікаво, як вони роблять щось таке дрібне?
Процес зашивання при операціях на дёснах не больний, тому що лікар спочатку робить місцеву анестезію. Ти не почуватимеш болю, але можеш почути звуки та почувати тиск. Лікар використовує спеціальні шовні матеріали, які розроблені саме для ротової порожнини. Вони мають властивість розсмоктуватись самі через кілька днів чи тижнів, залежно від типу матеріалу. Не потрібно їх видаляти окремо. От де можна почитати про матеріали, які використовуються: Шовні матеріали

Повідомлення # 2 08.02.26 - 19:04:39

tantyana

Постоянный житель

Статистика:

Я перенес невелику операцію на дёснах рік тому і все було набагато простіше, ніж я очікував. Анестезія справді працює ідеально, я нічого не почув крім тихих звуків. Лікар був дуже акуратний, і процес зашивання зайняв лише кілька хвилин. Шви розсмокталися самі протягом тижня, без будь-яких дискомфортів. Головне — дотримуватися всіх рекомендацій лікаря після операції: не їсти гарячого, не курити, ретельно полоскати ротову порожнину. Все одужало ідеально.

Повідомлення # 3 08.02.26 - 20:00:29
Вибір стилю для невеликої кімнати : Попередня тема
Сторінки:  1  

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники