ФОРУМ про игры

ФОРУМ про игры

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 20.12.2025 - 19:14:37
Сторінки:  1  

Підбір кольору коронок

АвторПовідомлення

Марисон

Постоянный житель

Статистика:

Добрий день! Мені потрібно встановити коронку на передній зуб, але я не можу визначитися з кольором. Лікар каже, що можна підібрати під колір інших зубів. Наскільки точно можна це зробити?

---------------------

Ничто так не стройнит женщину, как НЕ ЖРАТЬ!
Повідомлення # 1 08.07.25 - 08:08:50
RE: Підбір кольору коронок

Ola@:)))

Постоянный житель

Статистика:

Вітаю! Сучасна стоматологія дозволяє дуже точно підібрати колір коронки. Лікарі використовують спеціальні шкали кольорів, а в деяких клініках є навіть цифрові системи підбору відтінків. Добрий зубний технік може створити коронку, яка буде практично неможливо відрізнити від природних зубів. Головне - робити це при денному освітленні і врахувати, що колір може трохи відрізнятися залежно від освітлення.

Повідомлення # 2 08.07.25 - 08:53:05

BrittaniaCenter

Постоянный житель

Статистика:

Можу поділитися своїм досвідом! У мене дві коронки на передніх зубах, і навіть моя мама не помітила, де вони стоять, поки я не сказала. Лікар дуже ретельно підбирав колір, порівнював з сусідніми зубами під різним освітленням. Навіть зробив пробну коронку, щоб я могла оцінити результат. Це зайняло трохи більше часу, але результат вартий того. Коронки виглядають абсолютно природно. Детальніше про естетичні аспекти можна почитати тут: https://sdental.com.ua/service/dental-prosthetics/koronki-na-perednie-zuby.

---------------------

тел. (056)788-60-88 моб./тел.099 978 11 28http://www.brittania.dp.ua[emailprotected]
Повідомлення # 3 08.07.25 - 09:20:27
Лечу манку по статье Славы Юдакова : Попередня темаНаступна тема: Зеленая игуана
Сторінки:  1  

Повідомлення
Ім'я
Повідомлення

Натисніть на точку біля імені для звернення до користувача

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники