ФОРУМ про игры

ФОРУМ про игры

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 20.12.2025 - 14:35:02
Сторінки:  1  

Вибір матеріалу триноги

АвторПовідомлення

ЧЕЛОБАКА

Постоянный житель

Статистика:

Друзі, не можу вибрати між металевою та дерев'яною триногою для торшера. Що краще з точки зору довговічності? У вітальні стиль лофт, тому розглядаю обидва варіанти.

Повідомлення # 1 23.06.25 - 12:07:04
RE: Вибір матеріалу триноги

wispa

Постоянный житель

Статистика:

Дерев'яна тринога виглядає дуже стильно, особливо в лофт інтер'єрі! Але металева буде міцніша та довговічніша. Якщо є домашні тварини або маленькі діти, то точно металева - вона витримає більше навантажень і не пошкодиться від випадкових ударів.

---------------------

Наш сын - самый сильный мальчик в Мире! Мы верим!!!!!!!Гаркуша Вадим.Операция сделана!
Повідомлення # 2 23.06.25 - 13:01:36

Verka

Постоянный житель

Статистика:

Я вибирав між тими самими варіантами торік. Зупинився на металевій триноді і не жалкую - виглядає сучасно і дуже надійна. На цьому сайті https://plafon.kiev.ua/torshery-na-trenoge/ є гарні моделі і з металу, і з дерева. Консультанти допомогли підібрати ідеальний варіант під мій інтер'єр.

---------------------

Audaces fortuna iuvat
Повідомлення # 3 23.06.25 - 13:38:33
Замовити євроремонт : Попередня темаНаступна тема: Как зарядить аккумулятор кораблика в полевых условиях
Сторінки:  1  

Повідомлення
Ім'я
Повідомлення

Натисніть на точку біля імені для звернення до користувача

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники