ФОРУМ про игры

ФОРУМ про игры

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 20.12.2025 - 06:43:40
Сторінки:  1  

Видалення судин лазером

АвторПовідомлення

Мечты ветра

Постоянный житель

Статистика:

Хочу видалити судинні зірочки лазером, але читала що після процедури можуть з'явитися пігментні плями. Чи правда це і як їх уникнути? Дуже не хочу замість одної проблеми отримати іншу.

---------------------

Мы пересекаем весь мир в поисках счастья, а оно всегда рядом - на расстоянии вытянутой руки от любимого человека...
Повідомлення # 1 19.07.25 - 20:12:51
RE: Видалення судин лазером

mila_smok

Постоянный житель

Статистика:

Пігментація після лазерного видалення судин може виникати, але це рідкісне ускладнення при правильному підході. Головне - дотримуватися рекомендацій лікаря, не засмагати перед процедурою і після неї, використовувати сонцезахисний крем. Також важливо правильно підібрати тип лазера і його параметри під ваш тип шкіри.

---------------------

Чем ярче окрас, тем ядовитей особь!!!
Повідомлення # 2 19.07.25 - 20:55:01

ElenaSm

Постоянный житель

Статистика:

Не переживайте! Робила лазерне видалення судин літом, строго дотримувалася всіх рекомендацій лікаря. Ніяких пігментних плям не з'явилося. Зверталася до професіоналів https://neovita.com.ua/service/laser-cosmetology/laser-removal-vessels - вони дуже детально пояснили як підготуватися до процедури і як доглядати шкіру після. Головне - знайти досвідченого лікаря і не порушувати рекомендації. Результат чудовий, ніяких ускладнень!

Повідомлення # 3 19.07.25 - 21:53:40
Type-C кабель для Lenovo : Попередня тема
Сторінки:  1  

Повідомлення
Ім'я
Повідомлення

Натисніть на точку біля імені для звернення до користувача

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники