ФОРУМ про игры

ФОРУМ про игры

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 20.12.2025 - 12:32:32
Сторінки:  1  

М'які зубні щітки

АвторПовідомлення

lana77

Постоянный житель

Статистика:

Привіт форумчани! Стоматолог порадив замінити зубну щітку на більш м'яку. Каже, що я занадто сильно чищу і можу пошкодити ясна. Які щітки найкращі для чутливих ясен?

Повідомлення # 1 04.08.25 - 05:00:23
RE: М'які зубні щітки

boonya

Постоянный житель

Статистика:

Цитата:
Привіт форумчани! Стоматолог порадив замінити зубну щітку на більш м'яку. Каже, що я занадто сильно чищу і можу пошкодити ясна. Які щітки найкращі для чутливих ясен?
Привіт! Ваш стоматолог має рацію - занадто жорстке чищення може призвести до рецесії ясен та стирання емалі. Для чутливих ясен рекомендую щітки з позначкою 'soft' або 'ultra soft'. Важливо також правильна техніка чищення - легкі кругові рухи замість агресивного тертя. Щетина повинна бути якісною, бажано з закругленими кінчиками. Міняти щітку потрібно кожні 2-3 місяці.

Повідомлення # 2 04.08.25 - 05:32:02

ralexa_1

Постоянный житель

Статистика:

Повністю підтримую! Сам колись мав проблему з кровоточивістю ясен через неправильне чищення. Перейшов на італійські м'які щітки і різниця відчутна вже через тиждень. Вони ніжно очищають, не травмуючи ясна, але при цьому ефективно видаляють наліт. У наборі йде дві щітки, що дуже зручно. Зубні щітки Curasept - мій вибір вже більше року. Ясна здорові, кровоточивість зникла.

---------------------

Что-то тут не то... - сказал Колобок доедая остатки лисицы.
Повідомлення # 3 04.08.25 - 06:31:44
Разножка : Попередня тема
Сторінки:  1  

Повідомлення
Ім'я
Повідомлення

Натисніть на точку біля імені для звернення до користувача

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники