ФОРУМ про игры

ФОРУМ про игры

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 21.12.2025 - 00:29:08
Сторінки:  1  

Облік дизпалива на базі

АвторПовідомлення

dzessi

Постоянный житель

Статистика:

Доброго дня! Підкажіть, хтось користувався лічильниками для дизпалива з високою продуктивністю? Потрібно облік вести на невеликій базі, де щодня заправляється кілька одиниць спецтехніки. Цікавить саме точність показань та надійність, бо раніше мали проблеми з дешевими варіантами – постійно збивалися і довелося міняти.

Повідомлення # 1 02.11.25 - 20:19:55
RE: Облік дизпалива на базі

kolo-k

Постоянный житель

Статистика:

Вітаю! Я на своєму об'єкті встановлював різні варіанти, і можу сказати, що для таких цілей краще брати перевірені рішення. Головне – це механізм обліку повинен бути стійким до якості палива, бо в нас воно буває різне. Ще важливо, щоб була можливість калібрування, якщо потрібно буде коригувати. Дивіться на матеріал корпусу і виробника – це теж має значення.

Повідомлення # 2 02.11.25 - 20:47:24

Буравчик

Постоянный житель

Статистика:

Цитата:
Вітаю! Я на своєму об'єкті встановлював різні варіанти, і можу сказати, що для таких цілей краще брати перевірені рішення. Головне – це механізм обліку повинен бути стійким до якості палива, бо в нас воно буває різне. Ще важливо, щоб була можливість калібрування, якщо потрібно буде коригувати. Дивіться на матеріал корпусу і виробника – це теж має значення.
Повністю погоджуюся з попереднім коментарем. Сам використовую вже другий рік https://avtolebedka.com.ua/vysokoproduktyvnyj-lichylnyk-dlya-dyzelnogo-palyva-mge-400 на базі, де щодня проходить через заправку до десяти одиниць техніки. За цей час жодних проблем не виникало – показання стабільні, механізм працює чітко навіть при різних температурах. Ціна адекватна якості, тому рекомендую як надійний варіант для постійного використання. До речі, монтаж також не складний, якщо є базові навички.

Повідомлення # 3 02.11.25 - 21:21:43
Зеленая игуана : Попередня тема
Сторінки:  1  

Повідомлення
Ім'я
Повідомлення

Натисніть на точку біля імені для звернення до користувача

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники