ФОРУМ про игры

ФОРУМ про игры

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 14.04.2026 - 09:24:04
Сторінки:  1  

Допомога юриста у знятті арешту з картки

АвторПовідомлення

пенелопа

Постоянный житель

Статистика:

Вітаю. Підкажіть, будь ласка, чи може арешт на зарплатному рахунку вплинути на мою кредитну історію? Бо я боюся не стільки за самі гроші, скільки за майбутні кредити. І чи є сенс клопотати про зняття арешту із зарплатного рахунку, якщо я планую закрити цю картку взагалі?

Повідомлення # 1 08.04.26 - 09:59:06
RE: Допомога юриста у знятті арешту з картки

traffRudot

Постоянный житель

Статистика:

Сам факт арешту рахунку не потрапляє автоматично в кредитну історію, тому що це виконавче провадження, а не прострочений платіж перед банком. Але якщо арешт накладено через несплачений кредит, то сам борг в історії вже є. А от закриття карти не знімає арешту з рахунку — вам все одно доведеться його знімати, інакше банк може списати гроші з будь-якого іншого вашого рахунку в цьому ж банку. Тому закриття карти проблему не вирішить.

---------------------

world s biggest gang bang 3
Повідомлення # 2 08.04.26 - 10:34:58

teableJepecub

Постоянный житель

Статистика:

Додам до сказаного. Навіть якщо ви закриєте рахунок, борг нікуди не дінеться, і виконавець може накласти арешт на інше майно. Тому краще не махати шашкою, а вирішити питання цивілізовано. Я одного разу витратив трохи грошей на консультацію, і мені допомогли зняти арешт із зарплатного рахунку без зайвого клопоту. Ось де я отримав допомогу: https://eopora.com.ua/services/znyattya-areshtu-z-rahunkiv. Не ризикуйте своїми фінансами через дрібниці.

Повідомлення # 3 08.04.26 - 11:10:03
Синергія вітамінів для чоловіків : Попередня тема
Сторінки:  1  

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники